Altijd op de hoogte
met GemaQ

18.11.2022

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Maar, denk jij dat je perfect binnen onze organisatie past? Dan willen we je motivatie zeker ontvangen! Stuur ons je CV naar info@altijdgemaq.nl

GemaQ is een inkoopcoöperatie en Retail Marketing BV voor ondernemers in de Petrol branche en daarbij passende branches zoals kleinschalige horeca. Omdat wij een coöperatie zijn, bestaan wij uit een groep van leden. Onze doelstelling is om voor onze leden de best passende (inkoop)deals te sluiten zodat onze leden een zo hoog mogelijk rendement kunnen behalen. Daaromheen ontzorgen wij onze leden met andere werkzaamheden vanuit onze Retailmarketing BV.

Een impressie van onze reeds ingevulde vacature voor Office Manager:

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.