Digital signage

Onderscheidende videomarketing

Een optimale shopbeleving wordt versterkt door het conceptmatig verrassen van de consument. Dat wordt bereikt door te verleiden en inspireren met onderscheidende videocontent voor instore, online en interactieve toepassingen. Samen met onze partner kijken we welke digitale toepassingen passen bij jullie assortiment, routing op het voorterrein en in de shop. Met behulp van professionele hardware zoals kassaschermen, digitale menuborden en orderkiosken worden relevante boodschappen op uitgekiende momenten getoond. Onze samenwerkingspartner levert ook maatwerk door met kunstmatige intelligentie de getoonde content te beïnvloeden. Digitale signage leent zich dan ook bij uitstek voor het dynamisch aanprijzen van producten of diensten en werkt zo direct omzetverhogend. Door het optimaliseren van bestelmogelijkheden, creëert u tevens tijdsbesparing voor de gast én uw eigen medewerkers.

Digital signage

video marketing

Unieke werkwijze

Een optimale presentatie van uw producten borgen wij met een fullservice dienstverlening van een studio. Met gebruik van een modern content management systeem (CMS) maken wij een programma waarin al uw producten goed naar voren komen. Om het programma optimaal op de behoefte van de klant af te stemmen, kunnen er op verschillende tijden verschillende producten uitgelicht worden. Het programma wordt vervaardigd in professionele videosoftware, zodat al uw wensen op het gebied van vormgeving gerealiseerd kunnen worden. De software in combinatie met de hardware zorgt voor een kristalhelder beeld, optioneel zelfs in 4K Ultra HD resolutie. Onderscheidend en visueel indrukwekkend is de mogelijkheid om een presentatie over meerdere schermen te laten afspelen. 

video marketing

Optimalisatie door maatwerk

Er is een brede expertise in strategie, multimedia, campagnes, ontwerp, video en fotografie aanwezig. Samen met u ontwikkelen en onderbouwen we creatieve ontwerpen die aansluiten bij de wensen en behoeften van uw klanten. Samen creëren we een onderscheidende presentatie die laat zien wat u wilt. Hierbij staat effectiviteit van de content voorop, zodat we de doelgroep weten te raken en verleiden.

Vrijblijvend visiegesprek

Nieuwe informatie- en communicatietechnologieën zorgen voor een snelle omwenteling van onze leefwijze, zowel op het werk als thuis. De verandering heeft niet alleen betrekking op communicatie en massamedia, maar ook op vrije tijd en levensstijl. Dit alles biedt de petrol- en retailsector talloze kansen. Kansen om in verbinding te staan, om informatie en verleiding te delen, om te meten en weten. Bij GemaQ hebben we uitgestippeld wat werkt en ertoe doet. Wilt u hier meer over weten? Laat u kosteloos informeren. Vraag nu een adviesgesprek aan.

adviesgesprek

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.