Samen staan we
sterker met GemaQ

De Coöperatie GemaQ is in eerste instantie opgericht als inkooporganisatie voor retailers in de petrol. Binnen de inkooporganisatie maakt GemaQ zich hard om zo scherp mogelijke inkoopprijzen te bedingen voor al haar leden. Door het grote volume aan inkopen van goederen van alle leden samen, heeft GemaQ een flinke slagkracht om te bundelen. Daarnaast heeft zij een uitzonderlijke expertise bij de realisatie van schappenplannen. De coöperatieve retailorganisatie doet echter heel veel meer. Lees erover via de onderstaande button.

En dan is er ook GemaQ Bureau voor retailmarketing. Het bureau verzorgt de marketingactiviteiten – waaronder promotie, benchmarking, digital signage, loyaliteitsacties, product- en dienstverleningsconcepten – voor zelfstandig ondernemers in de petrol- en retailsector. Wilt u ook gebruik maken van onze expertise? 

Coöperatieve retail inkooporganisatie

Bureau voor retailmarketing

Voor retailers van de
toekomst

Ondernemen is topsport. Er wordt ongelofelijk veel verlangd van retailers. Nooit eerder draaide het rad van verandering zo snel als nu. Dat maakt het een heel bijzondere en uitdagende tijd. Een mooie tijd, ook. Wie nu zijn zeilen goed in de wind zet kan een ongekende voorsprong verwezenlijken. GemaQ heeft de mogelijkheden al geïnventariseerd en beschikt over het juiste kompas. Benieuwd naar wat dat voor u kan betekenen? En wat samenwerking binnen GemaQ u sowieso voor voordelen brengt? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.

adviesgesprek
retailers van de toekomst

Hoe helpen we uw succes
te vergroten?

Bij zowel Coöperatieve inkooporganisatie GemaQ als Bureau voor retailmarketing GemaQ zijn we u graag van dienst met vele services. Tot de dienstverlening behoort het periodieke bezoek van onze accountmanagers. Door hun jarenlange kennis en ervaring in de petrol- en retailbranche kunnen zij u voorzien van het juiste advies op maat. Puur voor uw locatie. Tijdens de bezoeken zullen de volgende zaken besproken worden:

 • Assortiment – Wij adviseren u graag welke producten idealiter opgenomen en gesaneerd mogen worden. Dit o.b.v. diverse analyses.
 • Categorie aandelen – Op welke categorieën loopt uw locatie voor en achter, welke categorieën kunnen nog toegevoegd worden? Wij geven u uitleg over de uit ons systeem verkregen markt- en managementinformatie, waarmee u als ondernemer flink uw voordeel kunt doen.
 • Routing en indeling shop – We geven vakkundig advies hoe u uw shop zo goed mogelijk kunt inrichten, waardoor u zoveel mogelijk verkopen kunt genereren.
 • Nieuwe GemaQ deals – We bespreken graag onze nieuwe collectieve deals met u om zo nog meer rendement voor u te behalen. Ook besparen deze deals u veel tijd qua inkoop.
 • Meedenken bij verbouwingsplannen – Heeft u verbouwingsplannen? Wij denken en adviseren graag mee! Weten ook wat de aandachtsgebieden en valkuilen zijn.
 • Shopmaterialen – Nieuwe shopmaterialen nodig? Wij geven het bij u af tijdens ons bezoek.
 • Huidige trends en ontwikkelingen in de markt – Wij praten u bij over de huidige trends en ontwikkelingen in de markt en adviseren u over de toepassing ervan binnen uw shop.
 • Toezien / controle – We controleren op naleving van de gemaakte afspraken (acties, schappenplannen e.d.)
 • Vragen – Wij beantwoorden graag al uw vragen, zowel tijdens onze bezoeken, per telefoon of per e-mail.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Fijn! Maak het uzelf GemaQelijk en neem vandaag nog contact met ons op!

“Samenwerken betekent continu bewegen, als een wiel dat op weg is. Dan boek je ook echt vooruitgang.”

LETTEKE VAN DER KRUK, DIRECTEUR GEMAQ

Maak kennis met ons team

Letteke van der Kruk

Letteke van der Kruk

Directeur

Pascal Steenhuis Manager

Pascal Steenhuis

Manager Operations & New Business
Mark Reiman

Mark Reiman

Retail Manager Foodservice

Yvette Bouma

Yvette Bouma

Category Manager

Marian de Pater

Marian de Pater

Management Assistent

Kim Lulofs

Kim Lulofs

Office Manager

Voor en door ondernemers

Het bestaansrecht van GemaQ komt volledig voort uit de wens van ondernemers om de krachten van samenwerking te benutten. Samen weet je meer en kan je meer bereiken. In die zin betekent delen ook echt vermenigvuldigen. Meer dan 200 petrolbedrijven zijn aangesloten bij Coöperatieve inkooporganisatie GemaQ.

Naast het team van GemaQ kent de coöperatie een bestuur, gekozen uit en door de leden, en werkt zij actief samen met de assortimentscommissie (afgevaardigden van de leden). We stellen ze graag aan u voor:

Voor en door ondernemers

Bestuur

Voorzitter Rob van Herpen, Hanex Tankstations
Secretaris Gerbert Vissers, Vissers Energy Group
Penningmeester Geert-Jan Schimmel, Schimmel Tankstation Exploitatie
Algemeen Lynda de Pooter, De Pooter Olie B.V.

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.