Concepten

Unieke shopconcepten

Doelstelling van GemaQ is het realiseren van een rendementsverbetering voor uw tankstation en het ontzorgen van u als ondernemer. Dit doen wij op het gebied van inkoop, schappenplannen, shopacties, spaaracties en shopconcepten.

Samen met onze strategische partners bieden wij u als ondernemer de volgende, op maat gemaakte, shopconcepten aan:

 • Koffieconcept
 • Snackconcept
 • Bakeryconcept
 • Schoonmaak- en hygiëneconcept

Succesvol koffieconcept

Samen met Sligro hebben wij een heel aantrekkelijk koffieconcept beschikbaar, waarbij geïnventariseerd wordt welke koffiemachine het beste past bij uw locatie. Het merk koffiebonen mag u helemaal zelf bepalen. Wij kijken hierbij dus heel goed naar uw wensen en rendement!

 • Er geldt volledige keuzevrijheid qua merk koffiemachine en merk koffiebonen. Wij adviseren welke capaciteit koffiemachine het beste bij uw locatie past, zodat u nooit teveel voor uw machine betaalt. De benodigde capaciteit wordt berekend middels een speciaal ontworpen rekenmodel, aangevuld met de expertise van een koffiespecialist van Sligro.
 • De koffiebonen koopt u in bij Sligro tegen de GemaQ-condities. Dit betekent dat uzelf de smaak en het kwaliteits- en prijsniveau bepaalt, waardoor u direct invloed heeft op de marge.
 • We bieden een totaalconcept van machine, meubel, koffie en toebehoren, wat u als ondernemer ontzorgt!
 • GemaQ en Sligro bieden u de mogelijkheid om op een Sligro-locatie de koffieapparaten te bezichtigen en alle beschikbare koffiemerken te proeven en uitgebreid te testen.
 • Trainingen voor u en uw personeel door een Barista van Sligro zijn mogelijk en aanbevelenswaardig.
 • Voor de koffiemachine geldt een service- en onderhoudscontract voor maximaal gemak.
koffieconcept
snackconcept

Verrassend snackconcept

Qua snacks is er een uitgekiend assortiment en concept opgesteld. Hierbij ligt de focus mede op snelheid en gemak van werken, lokale invloeden en rendement. Samen met onze fabrikanten zorgen wij ervoor dat uw assortiment up-to-date blijft. En dat u uw gasten blijft verrassen! De selectie en levering van apparatuur en meubels maken deel uit van de dienstverlening.

Inspirerend bakeryconcept

Hedendaagse gasten worden steeds kritischer op hun eetpatroon en zullen in de toekomst langer verblijven op uw tankstation. Om hier goed op in te spelen, kunnen wij samen met onze bakery partners en culinaire specialisten een op maat gemaakt bakeryplan voor uw locatie maken waarmee u gasten blijft verrassen. Daarnaast blijven ontzorging en het verwezenlijken van een goed rendement belangrijke pijlers.

 • Wij bepalen in samenwerking met u en onze culinaire specialisten een op maat gemaakt assortiment, waarbij rekening wordt gehouden met lokale invloeden. Te allen tijde blijft uw bakery haar eigen identiteit behouden. En we garanderen u een prima rendement!
 • Ontzorging door middel van foodfotografie, digitale menuborden, bakeryschermen, instructievideo’s, recepturen, broodje/snack van de maand/kwartaal, inspiratiethema’s en de kennis en ervaring van culinaire specialisten.
 • GemaQ biedt u de mogelijkheid om proeverijen, trainingen en workshops bij te wonen in het Inspiratielab van Sligro. Dit alles wordt verzorgd door executive chefs en professionals.
 • Via GemaQ kunt u highspeed-apparatuur tegen een zeer scherpe prijs aanschaffen. Deze apparatuur kan per recept/broodje en snack voorgeprogrammeerd worden, waardoor het product altijd met dezelfde kwaliteit uit de apparatuur komt en er minder handelingen en personeel nodig zijn. Snelheid, gemak en hoge kwaliteit blijven gewaarborgd.
 • Onze partners en culinaire specialisten geven bovendien ondersteuning op uw locatie.
 • Voor de apparatuur geldt een service- en onderhoudscontract voor maximaal gemak.

Professioneel schoonmaak- en hygiëneconcept

Op  het gebied van schoonmaak en hygiëne kunnen wij u uitstekend informeren en voorzien van een efficiënt en professioneel schoonmaakconcept. Samen met onze partner hebben wij gekeken naar een optimaal en gepersonaliseerd schoonmaakplan. Door het inzetten van doseerplatformen (die gratis en in bruikleen worden geplaatst) zullen de verbruikskosten worden verlaagd, waardoor u zeker goedkoper uit bent!

schoonmaakconcept
adviesgesprek

“Samen maken we uw tankstation futureproof”

U weet het: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samenwerken loont, en flink ook. Samen bouw je bruggen, maak je belangrijke verbindingen. Je leert van elkaar en de beste hulp is altijd bereikbaar en dichtbij. Beslissingen kunt u vooraf laten gaan door alle benodigde kennis, ervaringen en inzichten te vergaren. En ook als het op de uitvoering aankomt: samen kun je mooie meters maken. Kortom; doe het samen met GemaQ. Méér informatie of aansluiten? Plan een goed gesprek in; kosteloos en inspirerend.

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.