Coöperatieve retail
inkooporganisatie

Samenwerking loont. En flink ook. De coöperatie verzorgt voor aangesloten leden uit de petrol-sector de inkoop van producten & diensten én schappenplannen. Indrukwekkend inkoopvoordeel en assortimentsbeheer staan daarbij centraal. GemaQ doet echter meer, veel meer. Ook ervaringen en inzichten worden gedeeld, samenkomsten en studiereizen georganiseerd, bedrijfsbezoeken afgelegd en nog tal van andere initiatieven waarbij kennis, ervaring en inzicht gedeeld wordt.

Inkoopvoordeel

schappenplan

Inspirerend schappenplan?
Met GemaQ

Door een grondige analyse van data en het volgen van wat er in de markt gebeurt, wordt een zo optimaal mogelijk assortiment samengesteld voor uw shop. De categoriemanager maakt in samenspraak met fabrikanten en de assortimentscommissie, die bestaat uit gekozen afgevaardigden van de leden, keuzes in de opname van nieuwe producten. De verkoopresultaten en marges van producten worden voortdurend gemonitord en waar nodig wordt er bijgestuurd. Het resultaat is een uitgekiend assortiment waarbij omzetsnelheid en marge gegarandeerd is.

schappenplan
Inspirerend-schappenplan
Indrukwekkend inkoopvoordeel

INKOOPVOORDEEL

Indrukwekkend inkoopvoordeel?
Met GemaQ

De Coöperatie GemaQ is in eerste instantie opgericht als inkooporganisatie voor retailers in de petrol. GemaQ maakt zich sterk om zo scherp mogelijke inkoopprijzen te bedingen voor al haar leden. Dat kan mede door de flinke schaalgrootte, de goede relaties met fabrikanten en leveranciers, faire looptijden van afspraken én kennis van de materie.

inkoopvoordeel

STORIE

Johan Teunissen

Johan Teunissen weet wel waarom hij aangesloten is bij GemaQ: ‘Shell de Wetering is in 2013 de samenwerking met GemaQ aangegaan, toen nog SWO de Splinter. De reden dat ik voor GemaQ ben gegaan is omdat ik niet tevreden was met mijn toenmalige leverancier. Het was een grote leverancier van één van de grote maatschappijen echter, de samenwerking was zeker niet altijd prettig. Ik kan mij herinneren dat de overgang toen naar een andere samenwerking best wel een grote stap was. Toch heb ik daar geen moment spijt van gehad, want sinds dat we bij GemaQ zijn aangesloten is de samenwerking heel prettig.

lees verdermeer stories
Johan Teunissen

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.