Schappenplan

Bijzondere schappenplannen,
bijzondere resultaten

Door een grondige analyse van data en het volgen van wat er in de markt gebeurt, wordt een zo optimaal mogelijk assortiment samengesteld voor uw shop. De categoriemanager maakt in samenspraak met fabrikanten en de assortimentscommissie, die bestaat uit gekozen afgevaardigden van de leden, keuzes in de opname van nieuwe producten. De verkoopresultaten en marges van producten worden voortdurend gemonitord en waar nodig wordt er bijgestuurd. Het resultaat is een uitgekiend assortiment waarbij omzetsnelheid en marge gegarandeerd is. Een prettige zekerheid.

Per categorie

Om alle producten de juiste plek in de shop te kunnen geven, en ze zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen, zijn er zorgvuldig vervaardigde schappenplannen beschikbaar. Per categorie zijn en meerdere plannen voor verschillende afmetingen van de schappen in de shop. Zo is er altijd een doordacht plan beschikbaar dat feilloos in uw shop past. Succes krijgt zo een stabiele basis. Zeg maar gerust dat het vakmanschappenplannen zijn.

 

Stappen tot inspirerende schappen

Maatwerk

Er bestaat altijd de mogelijkheid om een plan op maat te laten maken. Dit kan aan de orde zijn als er (veel) afwijkende bijzonderheden gelden voor uw shop. GemaQ realiseert zelf al haar schappenplannen zodat hierin door onze professionals snel geschakeld kan worden.

Promotieprogramma

Dankzij ons ingenieuze promotieprogramma kunnen extra inkomsten gegenereerd worden. GemaQ verzorgt jaarrond een programma voor balie- vloer- en schapacties voor de categorieën zoetwaren en koude dranken. Alle benodigde POS-materialen hiervoor worden u tijdig toegezonden.

Inspirerend schappenplan
schappenplan

STORIE

titel

“Toentertijd zijn wij aangesloten bij GemaQ vanwege voornamelijk twee dingen; het inkoopvoordeel dat je meepakt én de aanvullende expertise die we ermee verkrijgen. Ik tref binnen GemaQ mensen uit dezelfde wereld aan waarmee ik uitstekend kan brainstormen. Het netwerk, het leren van elkaar… best practices overnemen van elkaar… Allemaal ongelofelijk zinvol”, start Wichert Hein van Dijk het gesprek.

lees verdermeer stories
Hein van Dijk

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.