Altijd op de hoogte
met GemaQ

05.07.2023

GemaQ Algemene Ledenvergadering 2023

“Inspiratie” was het onderliggende thema van de eerste GemaQ Algemene Ledenvergadering 2023 afgelopen donderdag 15 juni.

Er is dit jaar bewust gekozen om de vergadering anders in te steken, daar hoorde ook een locatie bij die anders dan anders is.

GemaQ Algemene Ledenvergadering 2023 sfeer

De ALV vond namelijk plaats bij Inspirium(/Satelliet). Al meer dan 10 jaar zijn zij een partnerplatform voor de hospitality industrie. Ze inspireren, versterken en realiseren hospitality concepten en zijn gevestigd in Breda.

Het was een schitterende, zomerse dag en de leden druppelden binnen vanaf 09:00 uur. De koffie en het ontbijt stond klaar. Directeur Letteke van der Kruk heette iedereen van harte welkom en opent de vergadering.

Er stond de ondernemers een vol programma te wachten, met o.a. Wouter Verkerk als spreker, een presentatie van Real Result over duurzaam inkoopresultaat op maat, break-out sessies omtrent de nieuwe SUP wetgeving, het tabak onderwerp en een rondleiding door de showrooms.

De afsluitende borrel, onder begeleiding van livemuziek, was perfect om te netwerken en maakte de dag compleet.

Dank aan iedereen die aan deze dag heeft meegewerkt en aan onze energieke leden voor hun komst!

GemaQ Algemene Ledenvergadering 2023 eten

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.