Altijd op de hoogte
met GemaQ

16.10.2024

GemaQ Summit 2024

Op 26 september 2024 vond de jaarlijkse 𝗚𝗲𝗺𝗮𝗤 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗶𝘁 plaats in de prachtige industriële setting van DeFabrique Evenementenlocatie in Utrecht. Dit unieke evenement, georganiseerd door GemaQ (inkoopcoöperatie voor tankstations) stond dit jaar in het teken van “Terug naar de Basis”. De rauwe, industriële sfeer van de locatie sloot naadloos aan bij dit thema en vormde de perfecte achtergrond voor een dag vol inspiratie, innovatie en netwerkmogelijkheden.

De dag werd geopend door Letteke van der Kruk, directeur van GemaQ. Haar speech benadrukte de kracht van samenwerking binnen de coöperatie en de waarde van een hecht kennisplatform dat leden verbindt. “Naast inkoopvoordelen, is GemaQ er vooral om een laagdrempelig platform te bieden waar onze leden en partners in de petrol industrie op een persoonlijke manier kunnen netwerken en kennis kunnen delen,” aldus van der Kruk.

De beursvloer stond vol met innovatieve producten, diensten en stands waar bezoekers meer te weten konden komen over de nieuwste trends, regelgeving en technologische ontwikkelingen binnen de tankstation branche.
Van futuristische oplossingen tot praktische toepassingen, er was voor iedereen wat te ontdekken. Bezoekers konden bovendien deelnemen aan speelse elementen zoals een Formule 1-simulator en een indrukwekkende racemotor, die de dynamische sfeer van de dag versterkten.
Naast de inspirerende beursvloer waren er verschillende break-out sessies waar onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie (AI), gastvrijheid en neuromarketing in tankstations centraal stonden. Experts deelden hun inzichten over hoe deze trends het verschil kunnen maken in de toekomst van de petrol industrie.

Als hoogtepunt van de dag was er de keynote van Wiebe Wakker, de pionier die in 2016 een wereldreis maakte in een volledig elektrische auto, ondanks de vele obstakels.
Zijn verhaal, dat draaide om doorzettingsvermogen, samenwerking en de kracht van positieve verbindingen, sloot perfect aan bij de filosofie van GemaQ. “Zijn reis laat zien wat je kunt bereiken door samen te werken, connecties te maken en een positieve kijk op de wereld te hebben. Het is een inspiratie voor iedereen om zijn dromen na te jagen,” zei Gerbert Vissers, bestuurslid van GemaQ.

Naast de inspirerende sprekers, genoten de aanwezigen van culinaire hoogstandjes en entertainment. De ongedwongen sfeer bood volop ruimte om op een persoonlijke manier te netwerken, wat nogmaals de kracht van GemaQ onderstreepte als kennis- en inkoopplatform binnen de petrol industrie.

De 𝗚𝗲𝗺𝗮𝗤 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗶𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟰 was wederom een groot succes en liet zien dat de coöperatie niet alleen een bron van inkoopvoordeel is, maar ook een essentieel platform waar kennisdeling en innovatie centraal staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 𝘪𝘯𝘧𝘰@𝘢𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥𝘨𝘦𝘮𝘢𝘲.𝘯𝘭

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.