Altijd op de hoogte
met GemaQ

30.07.2024

GemaQ Studiereis Stuttgart 2024

Met een geweldige groep ondernemers van GemaQ waren we afgelopen mei in Stuttgart. We bezochten o.a. de internationale UNITI expo, deze 5e editie was groter dan ooit!

We zagen er o.a. onbemande kiosken, Artificial Intelligence (AI), tankrobots en hoe je het best water kunt besparen op je carwash locatie. Dit alles verdeeld over 3 hallen, met een vloeroppervlakte van meer dan 40.000 m2. Het is daarmee de grootste petrol beurs van Europa! We kunnen niet wachten om in 2026 weer te gaan, hou onze nieuwsberichten in de gaten…

Zie hier de officiële aftermovie van de UNITI expo in 120 seconden: UNITI expo 2024

Tevens hebben wij de eerste televisietoren ter wereld bezocht, op een hoogte van 217 meter! Dit prototype, heeft soortgelijke constructies over de hele wereld en ook in andere Duitse steden geïnspireerd.

Netwerken, leren, inspireren, eten, drinken en vooral veel lol met elkaar. Uiteraard presenteren we eind mei op de ALV de highlights aan de andere GemaQ leden.

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.