GemaQ test

Hoe futureproof is uw tankstation?
Doe de test!

We bevinden ons in een transitieperiode. Er verandert veel op maatschappelijke, culturele en conjuncturele terreinen. Zo hebben we te maken met een energietransitie en een retailtransitie. Transities duren doorgaans lang en verlopen grillig. Oplossingen die vandaag betekenisvol zijn kunnen morgen tegenwerken. Welke ontwikkelingen heeft u al waargenomen? Op welke bent u al voorbereid? Wat zijn de grootste kansen en bedreigingen? Waarin heeft u echt baat bij samenwerking? En wat betekenen alle transities voor de transformatie van uw onderneming(en)? Heeft u al een helder omlijnd plan doordat u de nieuwe functie voor uw tankstation scherp hebt geformuleerd? Al een kosten-baten analyse opgesteld? Het begint allemaal met de vraag: Hoe futureproof is mijn tankstation?

Kom er aan de hand van 5 vragen achter!

GemaQ
Futureproof test

Start de test!

Doe de test

Heeft u helder wat de grootste transities voor de komende 5 tot 10 jaar zullen zijn met relevantie voor uw tankstation, en wat dit zonder ingrijpen betekent voor uw omzetontwikkeling?(Vereist)
Is onderzocht en glashelder wat de functie van uw tankstation is in de ogen van de bezoekers?(Vereist)
Heeft u een scherp inzicht hoeveel zakelijke- en privérijders uw station bezoeken, hun bestedingsmogelijkheden, gezinssamenstelling, woonwijk, et cetera?(Vereist)
Heeft u de demografische, stedenbouwkundige en planologische ontwikkelingen in uw regio geïnventariseerd evenals de mogelijke consequenties voor u?(Vereist)
Beschikt u over een grondige concurrentieanalyse, waarbij u ook de lokale/ regionale retail en thuisbezorgmarkt geanalyseerd hebt?(Vereist)
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Binnenkort verschijnt het eerste magazine Vooruitgang. Een magazine boordevol indrukwekkende stories, interviews, praktische informatie en nieuws. Wil jij Vooruitgang ook ontvangen? Teken dan nu alvast in voor een gratis exemplaar.